Pre-loader

Elisabethskolan

Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens förväntningar och krav.

Som organisation tror vi på vikten av att arbeta och leva enligt starka etiska värderingar. Elisabethskolan och dess anställda är fast beslutna att leva upp till de högsta normerna för affärsmässigt beteende i alla våra relationer. Detta åtagande utgör grunden för vårt företags värderingar.

Elisabethskolans salong erbjuder våra kunder elevbehandlingar och rådgivning inom hud- och kroppsvård. Våra elever gör allt för att ge bästa tänkbara service i en stämningsfull miljö. Vårt behandlings- och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor och vi arbetar med några av branschens mest välkända och exklusiva hudvårdsmärken.

Vi ska erbjuda en av marknadens bästa yrkesutbildningar inom hudvård, skönhet och kosmetik och hudvårdsutbildningen ska verka för att examinera duktiga och välutbildade spa- och hudterapeuter!

Vi tar helhetsgrepp kring din utveckling

Du utbildar dig till hudterapeut här på Elisabethskolan. När du är utexaminerad får du alltid tillgång till att gå varumärkeskurser och behandlingstekniker i vårt moderbolag, agenturen Dermaromes lokaler, i våra varumärken ELEMIS, PRIORI och bareMinerals helt utan kostnad och så länge som du är verksam i yrket. Läs mer här >>  På så vis har du alltid den senaste uppdaterade informationen om trender, behandlingstekniker och ingredienskännedom.


Elisabethskolan grundades 1931 i Stockholm, av Elisabeth Liebenthal och är Sveriges äldsta hudvårdsskola som fortfarande finns kvar.

År 1989 blev Elisabethskolan en internationellt godkänd hudterapeutskola (av International Aestheticiennes) och från år 1999 följer skolan internationell CIDESCO-godkänd läroplan. Det innebär att våra elever kan ta en separat internationell examen för hud- spaterapeuter, i anslutning till skolans examen och därigenom få möjlighet att arbeta som hud- spaterapeut utomlands.

Elisabethskolan är godkänd av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och efter godkänd utbildning kan man bli medlem i SHR för att bli auktoriserad hudterapeut.

Sedan 2007 ingår Elisabethskolan i Nordens största koncern för hud och kosmetik. Vårt moderbolag i Sverige heter Dermarome AB och är Sveriges största agentur inom hudvård och skönhet.

Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens alla förväntningar och krav på hud- och spaterapeuter.

Fotogalleri på Elisabethskolans Historia

Artikel om Elisabethskolan i vår branschtidning, April-2020 

Elisabeth

Välkommen till Elisabethskolan!


www.dermarome.se

Elisabethskolan stödjer Look Good… Feel Better

Kontakta oss

För mer information om vår Hudterapeut-utbildning. Läs mer under Utbildning
eller kontakta oss på kontoret:

reception@elisabethskolan.se

Boka behandling

På grund av pågående pandemin så minimerar vi antalet kunder som får vistas i vår salong och butik. Vid ankomst vänligen ring på ringklockan så släpper vi in dig efter hand för att undvika trängsel.