Pre-loader

Hudterapeutskola sedan 1931

Elisabethskolan har varit och är en erkänd hudterapeutskola sedan 1931 och det började med Elisabeth Liebenthal. Elisabeth var en av de första att ta en kosmetolog-examen i Paris, vilket hon gjorde redan 1928. När hon kom tillbaka till Stockholm startade hon Elisabethsalongen som snabbt blev respekterad och erkänd bland Stockholms överklassdamer. Salongen växte och det blev verkligen stor efterfrågan på hudvårdsyrket. Detta gjorde att hon bestämde sig för att år 1931 grunda Elisabethskolan för att bedriva hudterapeututbildning. Vi fortsätter än idag att vara moderna pionjärer och erbjuda förstklassig hudterapeututbildning.

Idag är Elisabethskolan dotterbolag till en av nordens ledande agentur inom hudvård och makeup, nämligen Dermarome >>

Dermarome har en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken, vilket gör att vi alltid har tillgång till de bästa varumärkena i vår hudvårdsskola.

Vill du utbilda dig till hudterapeut hos oss så skicka in din intresseanmälan redan idag >>

– Klicka på bilderna

Kontakta oss

För mer information om vår Hudterapeut-utbildning. Läs mer under Utbildning
eller kontakta oss på kontoret:

info@elisabethskolan.se

Boka behandling

På grund av pågående pandemin så minimerar vi antalet kunder som får vistas i vår salong och butik. Vid ankomst vänligen ring på ringklockan så släpper vi in dig efter hand för att undvika trängsel.