Bokning av behandling? Klicka här

reception@elisabethskolan.se

Ansökan och Antagning

Ansökan

För att göra en intresseanmälan till skolan så fyll i formuläret på sidan intresseanmälan eller kontakta oss via telefon 08-442 72 40 eller e-post info@elisabethskolan.se

Vi tar in elever, löpande tills en klass blir fulltalig (max 20 elever per klass).

Intagningskrav

Du måste ha fyllt 18 år men vi har ingen åldersgräns uppåt då hudterapeutyrket passar alla åldrar. Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt goda språkkunskaper i tal och skrift.

För att du ska klara utbildningen och lyckas i arbetslivet krävs att du har ett genuint intresse för människor. Du bör vara kreativ, praktisk, ödmjuk, stresstålig och tolerant samt vara mentalt förberedd för att börja studera hos oss. Tidigare erfarenheten från ett serviceyrke är en fördel, dock inte ett krav.

Intagningen baseras främst på personlig intervju. Under intervjun får du en rundtur i våra lokaler när verksamheten är i full gång. Här finns självklart möjlighet att ställa frågor kring utbildningen. Antagningen sker löpande med kursstarter januari och augusti.

Efter att du varit på intervju hos oss får du besked om antagning i god tid innan kursstart.

Besök/ Kontakt

Självklart är du varmt välkommen att göra ett personligt besök hos oss för visning och information om skolan, utan att du förbinder dig för något. Ring eller maila för att boka en tid!

Stockholm:

Kontakt: Linda Pierson, rektor.
E-post: linda.pierson@elisabethskolan.se / info@elisabethskolan.se

Kursstarter 2020

Heltid 1 år

Januari, Augusti

Deltid 2 år

Augusti
Deltidsklassen går varannan vecka.

Fyll i alla obligatoriska fält i formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan.

loggabm Priori loggaelemis loggalgfb