Bokning av behandling? Klicka här

reception@elisabethskolan.se

Ansökan, Antagning och kursstarter

Antagningskrav

Du måste ha fyllt 18 år men vi har ingen åldersgräns uppåt då hudterapeutyrket passar alla åldrar. Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt goda språkkunskaper i tal och skrift. All undervisning och kursmaterial/litteratur är på svenska.

För att du ska klara utbildningen och lyckas i arbetslivet krävs att du har ett genuint intresse för människor. Du bör vara kreativ, praktisk, ödmjuk, stresstålig och tolerant samt vara mentalt förberedd för att börja studera hos oss. Tidigare erfarenheten från ett serviceyrke är en fördel, dock inte ett krav.

Intagningen baseras främst på personlig intervju. Under intervjun får du en rundtur i våra lokaler när verksamheten är i full gång. Här finns självklart möjlighet att ställa frågor kring utbildningen. Antagningen sker löpande med kursstarter januari och augusti.

Efter att du varit på intervju hos oss får du besked om antagning i god tid innan kursstart.

Kursstarter 2020

Alla kursstarter 2020 har påbörjats.

Kursstarter 2021:

Heltid 1 år: 12 Januari och 17 Augusti   Deltid 2 år: 26 Augusti     (med reservation för ändringar)

Ansökan, Besök/ Kontakt

Vi tar in elever löpande tills en klass blir fulltalig (max 16 elever per klass).

Du är varmt välkommen att göra ett personligt besök hos oss för visning och information om skolan, utan att du förbinder dig för något. Ring eller maila för att boka en tid, eller fyll i formuläret på sidan intresseanmälan

Kontakt: Linda Pierson, rektor.
E-post: info@elisabethskolan.selinda.pierson@elisabethskolan.se

Fyll i alla obligatoriska fält i formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan.

loggabm Priori loggaelemis loggalgfb