Pre-loader

Bokning av Behandlingar

Salong och butik

På Elisabethskolan  följer vi Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer gällande Covid-19  samt följer vi riksdagens pandemilag och begränsningsförordningen  gällande kundsalongen butiken.

Detta är våra regler som gäller från 14 januari 2021 och tillsvidare:

Butiken/reception:

Max 2 kunder i butiken/receptionen.

Är det redan 2 kunder inne ber vi er att vänta utanför tills det blir er tur.

Elevsalongen:

• Vi har lite ändrade öppettider och färre bokningstider än vanligt då vi tar in max 8 kunder samtidigt i salongen på behandling. Se vår bokningssida eller ring till receptionen för mer information. 08–442 72 40
  • Max 3 personer samtidigt i väntrummet. Därför ber vi er att inte komma tidigare än 5 minuter innan utsatt tid för er behandling, samt att ni inte uppehåller er en längre tid i väntrummet efter behandlingen.
  • Alla elever har munskydd/visir och handskar under alla behandlingar.
  • Vi håller extra noggrann hygien i hela salongen, butiken och skolan.

För övrigt gäller följande:

• Tvätta och sprita dina händer vid ankomst till oss.
  • Ytterkläder och skor hängs/tas av i entrén/receptionen
  • Håll avstånd till andra (än din terapeut/elev) när du besöker oss – 2 meter.
  • Vi förbehåller oss även rätten att neka behandling om kund uppvisar symtom, eller vid misstanke om smitta.
  • Om du känner av minsta sjukdomssymtom så ber vi er att vänta med att besöka oss tills du varit helt frisk/symtomfri i minst en vecka.

– allt för att våra kunder samt våra elever och personal skall känna sig trygga hos oss.

Tack på förhand – Tillsammans hjälps vi åt! ❤

Mvh,

/Ledningen på Elisabethskolan

Tidsbokning

Vi ber att du visar respekt för våra elevers praktiktid och hänsyn till övriga kunder och vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna en kvart innan så att du hinner varva ner.

Är du allergisk, äter du medicin, är du gravid? Det är viktigt att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att vi kan ge dig en skön behandling som passar just dig.
(Pga av allergier är det inte tillåtet att ta med sig husdjur till salongen)

Bokningstelefon: 08-442 72 40 – menyval 1
Besöksadress: S:t Paulsgatan 25
Länk till karta: Elisabethskolan Sthlm

Klicka på knappen nedan för Onlinebokning via BokaDirekt.

Bokadirekt.se

Ordinarie öppettider:

Måndag-Torsdag 10.00-18.00 (Lunchstängt 13.00-14.00)
Fredag 10.00-15.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)

Observera att vissa dagar håller salongen stängt pga undervisning.  Dessa dagar håller dock butiken öppen kl 10.00-16.00 för tidsbokning, köp av produkter och/eller presentkort.

Betalning/ Presentkort

Vi tar inte emot kontanter.
Du kan betala med kontokort eller Swish (nummer 123 221 07 14)
Vi har presentkort som du kan köpa i vår butik. Du kan välja mellan att gå på behandling eller handla varor för presentkorten. Vänligen observera att presentkorten gäller i 2 år och inte kan förlängas eller bytas mot varor.

Kontraindikationer

För varje behandling upprättas ett kundkort där man går igenom eventuella kontraindikationer. Vänligen observera att Elisabethskolan har rätt att avbryta behandlingen om en kontraindikation framgår.

Avbokning

Får du förhinder ber vi att du avbokar din tid senast 48 timmar innan utsatt tid. I annat fall debiteras du till fullt pris.

Avbokning sker via våra bokningstelefon, via onlinebokningssystemet eller via den länk som medföljer i bekräftelsemailet.

För mer information om vår Hudterapeut-utbildning. Läs mer under Utbildning
eller kontakta oss på kontoret:

reception@elisabethskolan.se

Boka behandling

På grund av pågående pandemin så minimerar vi antalet kunder som får vistas i vår salong och butik. Vid ankomst vänligen ring på ringklockan så släpper vi in dig efter hand för att undvika trängsel.